Powered By Blogger
tricouri urate

The Wise Ass Staff

Wednesday, March 25, 2009

Ghidul proaspatului student in Bucuresti...

...sau 10 lucruri bune de stiut despre Bucuresti

1. Bucurestiul schimba oamenii. Nu te gandi ca o sa ramai asa cum ai plecat, nu are rost sa speri ca prietenii tai vor ramane la fel in Bucuresti, viata ta o sa se schimbe, si o sa te ia prin surprindere, tu nu o sa iti dai seama, dar cei din jurul tau vor sti...

2. Viata in bucuresti e scumpa si tentatia e imensa. E plin de mall-uri si de fast-food-uri si daca nu ai masa asigurata, banii o sa iti fuga pe mancare. Orice ai face, fereste-te de Sheriff's (un fast food din zona Universitatii), mancarea e infecta, iar locul ala e o fosta cantina comunista, dupa cum arata. Asta, si ar mai fi salata mexicana de la Springtime (o chestie cu fasole). Eu am mancat o singura data, de curiozitate si cred ca si de pofta...doua zile au indurat colegii mei de camera tortura...

3. Cluburile si barurile din Bucuresti, dai de ele la tot pasul. Poate ca unul dintre cele mai frecventate de studenti e Fire...Nu te lasa inselat de zvonuri, e doar o bodega plina de imbecili. Incearca mai bine Club A. Daca vrei un biliard sau un bowling la pret acceptabil, incearca Club Texas, il gasesti in Regie.

4. Ai face bine sa suporti caldura si praful, pentru ca vremea e de cacat si orasul e jegos!

5. Daca esti genul de om care traieste pe principul "succesul inseamna 90% transpiratie si 10% inspiratie" fii pregatit sa-ti iei un metaforic sut in metaforicele coaie. Mai mult de jumatate din examene se iau pe spaga. Nu crezi? Asteapta si o sa vezi cu adevarat cat de corecti sunt profesorii universitari din Bucuresti.

6. Traficul nu e atat de infernal pe cat pare la televizor. Adevarul e ca e de 10 ori mai rau! Oriunde ai avea de mers, invata sa folosesti metroul.

7. Fetele din Bucuresti...sunt in mare parte de prin alte locuri, dar daca cumva iti gasesti o bucuresteanca draguta, tine minte ca aparentele inseala, sau, ai grija sa nu te trezesti ca are prieten (be wise, i am not! poate stiti vorba: femeile sunt ca locurile de parcare, alea bune sunt ocupate, alea libere sunt pentru handicapati)

8. Daca stai in camin, gandeste-te ca cei cu care o sa stai si o sa imparti camera o sa fie cele mai proxime persoane, deci ai grija cum iti tratezi colegii de camera si ai grija cum te lasi tratat de ei. Chestile astea pot naste frumoase prietenii.

9. Fereste-te de suporterii echipelor de football din Bucuresti!

10. Pe cat posibil incearca sa nu calatoresti fara bilet pe RATB, nu vrei sa te prinda controlu'...pe bune, chiar nu vrei!