Powered By Blogger
tricouri urate

The Wise Ass Staff

Saturday, February 28, 2009

Aiurea.

A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi fost nu s-ar fi povestit…ma doare-n pula.
Parazitii urla violent in casti si ridic capul de pe banca, o sala de studenti care scriu fara oprire cuvintele dictate de prof la foc continuu.
Un coleg intarziat isi face aparitia.Infomentat saracul si cu pachetelul de la „mec” dupa el. Pornit sa manance isi scoate burgerul (a se citi cum se scrie n.a.) , asta dupa 5 minute dupa ce a incercat sa-l scoata fara zgomot.esec total.
Cand in sfarsit se arunca asupra burgerului ridicam amandoi privirea spre prof.O minunatie de chelie ii troneaza crestetul capului, iar dansul elegant isi vara indexul in cavitatea nazala mai adanc decat isi poate imagina cineva. YUCK!
Se parea ca i-a pierit foamea colegului meu dar m-am inselat.Se pare ca burgerul cu carnea provenita de la 1000 de vaci, vite pardon ca e si ele oameni, e mai putin scarbos.
DOUBLE YUCK.
Invaders muuuust dieeeeeeeee tanananan slava domnului ca am playerul la mine ca altfel as fi surzit de la sunetul pixurilor eminente ce isi vomita pasta pe foi.
Si revenind la colegii mei care se amuza copios pe seama profului care nu poate sa spuna X si arunca cate un S in locul lui.Daca asa se „esprima” omul nu ai ce-i face.
Zapada sa intors, a aruncat cativa fulgi autisti care zboara orizontal.sunt speciali.
„Datoria externa a romaniei a depasit suma de 50 de miliarde de euro..cred ca asta inseamna ca suntem fututi sus (a se citi fucked up n.a.)
Oricum imaginea Romaniei nu e prea frumoasa.E dureros sa vezi batrani obositi si depasiti de vreme cum incearca sa vanda cate ceva sa isi castige existenta.
Ieri am vazut care incerca sa vanda niste plase home made.Target : zona din apropierea pietei. Plasele acestea erau facute din diverse materiale textile probabil cusute de carte nevasta lui, care bajbaie orbeste la Ileana- cine nu o stie pe Ileana- binecunoscuta masina de cusut, accesoriul nelipsit in fiecare casa comunista si postcomunista.Buni si acum are una.Ileana fata gata echipata sa carpeasca orice haina rupta.
Si batranelul nostru imbracat in haine saracacioase se plimba ici acolo cu cate cinci plase pe o mana privind insistent prin ochelarii lui cu dioptrii mari la orice doamna care poate se indreapta spre piata.Aiurea,doamnele imblanite trec pe langa si il ignora parca ar fi un boschetar.
Sunt curios ce stia batranelul nostru despre pungile ecologice care sunt dorite pe raftul oricarui supermarket.
Va spun eu ce stie: NIMIC, cand nu ai bani de mancare sau de pastile te doare fix in cur (a se citi fund n.a.) de ecologia la nivel mondial.

Romanii fericiti nu traiesc in Romania.



By Twid
26.02.2009

2 comments:

Pooh said...

Eu am zis ca postul ar fi trebuit sa se numeasca genial :D
i love twid:x

copilu rebel said...

Eu încă am ileana :))
Dragul meu, ecologia la nivel mondial nu are cum să existe când înşişi cei care o promovează nu sunt în stare să-şi mişte cururile supradimensionate în altceva decât în maşini care consumă la fel de mult combustibil precum o ţară din lumea a 3-a.
Eu încă aştept să întâlnesc un român fericit. Deşi şansele se arată foarte slabe.