Powered By Blogger
tricouri urate

The Wise Ass Staff

Tuesday, July 28, 2009

Pentru Vanessa.

Trebuie sa recunosc ca initial ma gandeam sa te ignor, dar apoi am vazut ca ai invocat the "i dare you" clause...si nu puteam sa refuz o provocare. Stiu ca tu vrei sa scormonesc adanc, sa scot eminescul din mine si sa iti dedic o oda. Daar..asta nu o sa se intample :))
Sincer sa fiu..nici nu stiu cu ce sa incep sau despre ce sa scriu...tipic tie sa vii cu idei din astea...curly. Ah, apropo! Am uitat sa scriu mai devreme, fac chestia asta cu o singura conditie: poti sa o consideri o leapsa, sau cum vrei, dar va trebui sa scrii si tu despre mine, de ce sunt eu dubios, nebun, fraier sau ce mai vrei tu.
Si acum sa trecem la ceea ca trebuia sa scriu...
Nu stiu ce mai vrei tu sa auzi de la mine, ca doar ti-o repet in fiecae zi: esti blana, esti dubioasa si esti naspa! Dar presupun ca stii ca nu o zic cu rautate prea multa si pe langa asta, stiu ca in secret, imi dai dreptate dar esti prea dumb-ass ca sa recunosti. De ce esti tu blana(a se citi la momentul de fata "ametita, aiurita, adormita")? Pai, e foarte simplu! Iti plac lucrurile care te fac fericita, care iti ofera un comfort psihic si emotional, lucrurile mai putin complicate, pe care poti sa le controlezi cand si cum vrei tu (sau care cel putin iti ofera impresia asta). Nimic anormal pana aici, doar ca tu iti folosesti amintirile ca un "main provider" pentru toate chestile astea...si ajungi sa te intrebi la un moment dat sa te intrebi cat de benefica e mentalitatea asta (cel putin eu ma tot intreb..ca tie vad ca iti palce). Inteleg, ca pe de-o parte e mult mai safe asa, avand in vedere ca tu cunosti toate variabilele si esti sigura ca iti poti controla sentimentele, ceea ce eu cred ca e bullshit, pentru ca deep inside tu inca il iubesti pe tipul ala si oricat de mult ai zice tu ca sunt fraier si ca ma insel, stii foarte bine ca, de fapt, am dreptate. Sincer...eu cred ca ti-e frica sa incerci sa mergi mai departe. Frica de esec, vreau sa spun. Si e perfect normal (to some extent). Dar trebuie sa te decizi cand esti gata sa faci un pas mai departe, inainte sa devii un fel de "creature of habit". Iar momentul cel mai dureros (chair daca tu si acum si atunci o sa zici ca nu iti pasa) o sa fie cand el chiar o sa treaca mai departe si o sa-si gaseasca o tipa cu care sa fie for real, si fizic si sentimental, iar atunci o sa iti dai seama ca el nu o sa mai fie acolo ca sa iti ofere tie closure. Ceea ce tot ma chinui eu sa subliniez, e ca trebuie sa treci naibii peste si sa iti gasesti pe altcineva, nu neaparat pentru o relatie, cat pentru o aventura, in prima faza, cel putin (si neaparat cu alti tipi decat cei din cercul de prieteni apropiati, sau fosti iubiti). Make new friends, mai mergi cu cortul :P
Altceva nu stiu ce sa mai scriu...deocamdata...decat ca poate ar trebui sa mai citesti post-ul de mai jos, inca de vreo 2 ori, ca sa intelegi ce incercam sa transmit acolo.

here's a song for you:

Gata..ajunge..e randul tau acum!

No comments: