Powered By Blogger
tricouri urate

The Wise Ass Staff

Thursday, July 23, 2009

Infuzia de viata (pt Lexa ->"tzake" <- hai, cu capul sus, ca se poate!)




Maine o sa te uiti la ziua de azi si o sa iti dai seama ca a trecut mult mai mult deca ai fi vrut sa treaca. Brusc, te-ai trezit cu mintea obosita si cu trupul strapuns de dureri reumatice... Parca ai vrea sa mai alergi putin, sa mai dai o tura cu bicicleta, sa mai urci un munte, sa vezi o tara noua, sa te arunci in mare si sa te balacesti. Dar tot ce poti sa faci e sa iti iei bastonul si sa te duci in parc, sa numeri zilele, orele, minutele, iar mai apoi, secundele. Visezi la ziua de ieri, cand erai in acelasi parc, dar mult mai tanar, stateai pe aceeasi banca, dar mult mai vesel. In loc sa hranesti pasarile, hraneai rasetele prietenilor, in loc sa iti contempli singuratatea, o admirai pe ea, in lumina apusului, te inroseai de fiecare data cand se intorcea spre tine si ii sopteai numele de fiecare data cand incercai sa ii spui cat e de frumoasa...Palmele iti transpirau de fiecare data cand o luai de mana si te cuprindeau fiori cand te saruta bland. Iti vei aduce aminte cum plecati impreuna, de mana, oriunde, doar sa fiti singuri... Toate astea au trecut, astepti sa vina pensia, poate mai incolo o sa te viziteze nepotii si asa o sa mai treaca din timp...

Traieste acum! Trebuie sa traim acum...ACUM, cand inca avem lumea la picioare, acum, cand sangele fierbe de prospetime in noi, ca atunci cand o sa ne oboseasca viata, sa putem ridica mandri capul din pamant si sa zambim catre trecut. Trebuie sa profitam de fiecare secunda, caci vor trece din ce in ce mai repede, pana cand, la un moment dat, se vor opri. Nu traiti cu regrete, umpleti-va de adrenalina, uitati de frica, de fobii, de limite, de reguli, de griji, iubiti, suferiti, radeti, plageti si bucurati-va de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Azi ma simt liber si nemuritor! Azi, nimic nu ma poate opri! Azi sunt doar eu, fata in fata cu restul lumii! Azi sunt mai rapid ca timpul! Azi am sa zbor!
WHO'S WITH ME?

3 comments:

Vanessa. said...

Azi, ca de obicei, traiesc din amintiri:))
Scrie despre mine, despre aiurite, ametite, tute si toate chestiile pozitive pe care mi le spui! I dare you!:))

Anonymous said...

Demagogie: Nu cred ca merita sa ne gandim la efectul judelui ceas ,la modul in care se scurge viiata sau la ce ar trebui sau ce nu ar trebui sa facem ; singurul lucru care conteaza cu adevarat e ca atuncea cand nu vom mai avea posibilitatea de a face unele lucruri sa nu regretam faptul ca nu le-am facut si deci singurul mod de a ne garanta fericirea lipsita de regrete e a face cate putin din toate asa ca traieste din plin!

Assprin said...

Interesant punct de vedere, Stefan...dar eu nu ma multumesc doar cu putin cate putin..i want the whole damn thing! Si asta ma face pe mine fericit, pentru ca putin cate putin primim toti, dar "intregul" nu o sa vina de la sine...trebuie sa intinzi mana si sa il iei singur! than again..this is just my point of view...